Gårdsros Winter

terug

Nordify is ook een heerlijke winterbestemming! Kom langlaufen, alpineskiën, fotograferen, de échte winter beleven in Noorwegen en reserveer nu!

De winter in dit gebied kan streng zijn: sneeuwbedekte bergen en velden, bevroren watervallen, korte dagen en lange nachten! Geniet van het heerlijke comfort van Gårdsros waar de kachel snort en alle elementen aanwezig zijn voor een unieke wintervakantie. Rondom de boerderij is er royaal gelegenheid om te langlaufen, skiën of wandelen. De kinderen vermaken zich met sleetjes op het veilige eigen terrein.

De zacht glooiende hellingen rondom Breigutu gård lenen zich uitstekend voor langlaufen, er zijn in de omgeving vele loipes uitgezet maar als je niet zo’n “die hard” bent kun je ook kiezen voor kortere tochtjes op eigen terrein.

Mocht je liever gaan alpineskiën, dan is Bjorli een mooie bestemming op een half uurtje rijden. De hellingen zijn de meest sneeuwzekere van het hele land.

Ook de liefhebbers van fotograferen kunnen hun hart ophalen bij Nordify, de ruige bergwereld maar ook de lieflijke dorpjes en boerderijen in hun winterdracht vormen schitterende motieven. Doordat de zon zo laag staat en de lucht ongewoon schoon is, komen de kleuren schitterend uit. En wie weet, misschien krijg je het spectaculaire noorderlicht te zien!

En steeds wacht je na alle inspanningen een heerlijk onderkomen in ons appartement. De houtkachel houdt alles heerlijk warm en vanuit je luie stoel heb je een schitterend uitzicht op de bergen en het dal.

En als je altijd al eens zin had om met tractor met sneeuwkettingen en sneeuwblazer aan de slag te gaan….je bent welkom om het eens te proberen!

En zo kun je een échte winter in Noorwegen beleven.

klik op de foto voor de filmpjes

traktor in sneeuw                

De verbindingen van Nederland naar Noorwegen zijn ook in de winter uitstekend.

De meeste van onze wintergasten huren een auto op de luchthaven, neem je de ferry en gebruik je eigen auto zorg dan voor goede winterbanden!

We willen je graag helpen met meer informatie!

Bekijk hier  de Winterprijzen  van Gårdsros

Kijk  hier voor de Zomer

Wilt u Boeken of de Beschikbaarheid van het Gårdsros bekijken  klik hier