Wie we zijn

Piet is geboren in 1952 en heeft jaren gewerkt als docent. Zowel op verschillende basisscholen als op een middelbare school. Ook is hij auteur van het boek In de klauw van Klotinden, een Noors mysterie. Piet is eigenlijk altijd bezig. In en om huis klust hij veel en al de verbouwingen op Breigutu zijn dan ook zelf uitgevoerd.

Daarnaast is hij een verwoed visser, zowel op forel (vliegvissen)als op zeevissen in het fjord. Hij fotografeert, speelt gitaar en banjo en  weet veel over de (Noorse) natuur.

Stenen zoeken

Sita is geboren in 1953 en is ondanks haar opleiding als doktersassistente ook actief met keramiek en schilderen. Haar bijzondere pitfire exposeerde  ze regelmatig. Daarnaast is ze een fantastische kok die zelf worst, wijn en bier maakt en altijd iets bijzonders op tafel weet te zetten. Sita klust net zo hard als Piet aan huis en tuin en levert hierbij vooral de creatieve interieur bijdragen.

Piet en Sita zijn getrouwd sinds 1975 en hebben twee kinderen: Berber en Maike. Berber is getrouwd met Coen en woont  in Lekkum. Ze hebben twee kinderen; Silke en Zeger. Maike woont samen met Bas in Amsterdam en hebben ook twee kinderen: Bente en Mats (wellicht herkent u in de namen van de kleinkinderen ook de namen van de hutten op Breigutu en Nordstølen).

En dan de eerste winter bij Nordify