Ons verhaal

In het voorjaar van 2012 besloten wij, Piet en Sita Olij, om weer naar Noorwegen te vertrekken. We hadden eerder in het land gewoond, tussen 1999 en 2007, en wilden terug. Al jaren leefde bij ons het idee om een gastenverblijf te beginnen. Om mensen kennis te laten maken met het Noorwegen dat wij kennen. Om mensen even helemaal los te weken van de drukke en hectische alledag. Weg van deadlines, files, overcomfort en stress om even terug te keren naar de basis van het leven. Om, kortom, effe te kappe.

We zijn enkele maanden bezig geweest om de ideale plek te vinden, maar gelukkig was daar al snel Breigutu; een schitterende boerderij op een fantastische locatie. Het was hard werken om de boerderij en de verschillende hutten klaar te maken om gasten te ontvangen, maar we zijn erg trots op het resultaat.

Onze kinderen en kleinkinderen wonen in Nederland en natuurlijk is het af en toe zwaar om zo ver van elkaar verwijderd te zijn. Gelukkig kunnen we in het voor- en naseizoen zelf vakantie houden en dan reizen we graag voor een paar weken af naar het voormalige vaderland. En natuurlijk komen onze kinderen en kleinkinderen regelmatig op vakantie in winter en zomer

Op onze facebook-pagina Piet Olij kunt u onze wederwaardigheden volgen, van leuke gebeurtenissen en ontmoetingen tot bijzondere natuurverschijnselen op en rond de boerderij.