Foto’s/Gasten

We delen hieronder de foto’s van onze gasten in

Gårdsros, Bentros, Matsros, Silkeros en Zegerros bij :

2023

2022

2020 en 2021

Zomer 2019

Winter 2018/2019

 Zomer 2018

Winter 2017/2018

 Zomer 2017

Winter 2016/2017

2016

2015

2014

Bert en Geja – juli/augustus 2013
“Voor het eerst in Noorwegen en wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid, de comfortabele woning Breigutu gard en de overweldigende natuur in de omgeving. We zijn er veel op uit geweest genietend van het Noorse “wild live” veel Elanden gespot en in Dovrefjell de Muskusos kunnen fotograferen.
Eveneens een geweldige ervaring was het weekend in jullie zomerboerderij Silkeros grenzend aan het natuurpark Reinheimen we zijn met een flinke lading rendiergeweien terug gekomen die een plekje krijgen tezamen met onze stenen verzameling in de tuin.
Met onze hobby geocaching erbij zijn we ook deze zomer weer heel actief geweest, het effe kappe is er dus niet van gekomen daar was “geen tijd” voor maar we kijken terug op een fijne onvergetelijke vakantie. Piet & Sita bedankt voor jullie gastvrijheid en tot ziens!”

Fam. Maniaval – augustus 2013
002

Albert en Anneke Hoof – juli 2013
Op de fiets naar de zomerboerderij “We hebben een schitterende tijd gehad op Breigutu. Het weer was geweldig en we hebben veel kunnen doen. Natuurlijk gevist, gewandeld en vuurtjes gemaakt, maar Albert heeft ook een stevige fietstocht ondernomen. Van Breuigutu naar Nordstølen, 24 kilometer over een schitterende weg. Zeker een aanrader! We komen zeker terug jongens,  dus tot snel!”

Tjisse en Roos – juli 2013
De ervaringen van Tjisse en Roos bij BenterosTjisse en Roos op het terras

Dennis, Liv, Jesse en Pip – juni 2013
Dennis, Liv, Jesse en Pip“Half juni toog ik met mijn gezin (man en 3 kids, 7,4 en 2 jaar) en mijn schoonouders richting Noorwegen. Eerste stop zou zijn bij ‘Effe Kappe’ bij Piet en Sita. Hun site vrij toevallig gevonden en ik vond het er erg leuk uitzien. Wat me het meeste boeide was de ‘natuurlijkheid’ ervan en de plek leek me heel charmant. Deze gedachtes kwamen ook zo uit. We werden vol enthousiasme ontvangen op Breigutu Gård. Ik sliep met ons gezin in het appartement boven. Heel leuk opgeknapt met veel licht, ruimte en uitzicht. Mijn schoonouders sliepen in een kleinere stuga (Benteros) gelegen in de tuin. Deze stuga kent veel oude details echt prachtig en heel gezellig gedaan. Met name het open vuur, super!
Het geheel ligt in een vallei met op het diepste punt een stroom. Daar zitten de forellen in die Piet graag aan zijn hengel heeft hangen. Vanuit Breigutu Gård kun je ook een mooie tocht maken van circa 1 uur de berg op. Een leuke wandelroute waarbij de schaapjes je tegemoet komen en zich afvragen wie je bent. Aan het eindpunt vindt je een zomerboerderij waarvan er vele zijn in heel Noorwegen. In de tuin van Piet en Sita hebben we vaak samen gegeten en wijntjes gedronken en Sita heeft de kinderen zelf waffels laten maken. Wat een feest! Als het wat kouder werd in de avond staken we het vuur aan om zo wat langer buiten te kunnen zitten. Een heerlijk samenzijn en te kletsen over elkaars avonturen in het Scandinavien.
Beste Piet en Sita, bedankt voor de leuke tijd en succes met alles in dit mooie leven!”