Afscheid op school

M’n laatste werkweek op school, Piter Jelles de Brege, is begonnen. Het voelt dubbel, van de ene kant veel zin in de nieuwe avonturen, van de andere kant jammer om de fijne leerlingen en collega`s  te verlaten. Een aantal leerlingen uit mijn groep had Omrop Fryslan benaderd om bij wijze van afscheidsstunt mij te bedanken voor de afgelopen tijd door middel van het programma Hea. Gistermiddag overvielen ze me met de cameraploeg en werden de opnames gemaakt. Donderdagavond zal het resultaat op tv te zien zijn, spannend en erg leuk.  Meteen een goede reclame voor de school en Effe Kappe denk ik…. Vrijdag volgt nog een afscheidsfeestje voor leerlingen en personeel.

Ondertussen wordt het er in huis niet gezelliger op, de verhuisdozen vullen de ruimtes.

De laatste voorbereidingen worden getroffen want dinsdag a.s. staat de verhuiswagen voor de deur. Helaas hebben we onze auto nog steeds niet verkocht, kijkers bleken geen kopers. Toch hebben we de verkoop hard nodig om in Noorwegen een andere auto te kunnen kopen….en auto’s zijn duur daar. Iemand die een prima VW Golf TDI wil overnemen?

Geef een reactie