Sneeuw en kou in Lora! Laatste ontwikkelingen…

Gerrit Hiemstra, de weerman van het NOS journaal kreeg gelijk: aan de westflank van een groot hogedrukgebied boven Zweden zakt koude lucht naar het zuiden! Voor Nederland betekent dat iets lagere temperaturen maar voor Lora zijn de gevolgen groter! De eerste sneeuw van betekenis is gevallen en de temperaturen liggen er op dit moment al behoorlijk onder nul. Op de site www.yr.no zijn de weeroverzichten en verwachtingen mooi te volgen.

Hopelijk neemt de verhuizer sneeuwkettingen mee als hij op 22 november a.s. onze spulletjes komt brengen, anders moet ik hem de helling ophelpen met de trekker!

Ja, je leest het goed, er is een leverdatum voor de verhuizing bekend geworden. Omdat we voor een combinatieverhuizing hadden gekozen kon de levering wel 3 tot 4 weken op zich laten wachten. Valt erg mee dus. Hulde aan Mondial Movers Oostland verhuizingen uit Hoogezand.

Geef een reactie