de eerste forel, en wat voor een !

In ons vorige bericht is een foto te zien van een forel in ,,ons” stuk van de rivier.                       Eindelijk was er de tijd om zo’n vis te vangen. En ja, al bij de tweede worp was het raak. Forel !

Na een pittige strijd kreeg ik de vis aan de oever: 48 cm. en 1100 gram !                                        Bijna mijn eigen record verbroken.

We hebben de vis gerookt en bij de avondmaaltijd heerlijk opgegeten:                                      gerookte forel, salade uit eigen kas, wijntje uit eigen brouwerij, een godenmaal.                              Voor de sportvissers, vliegvissers, visliefhebbers: er zijn er nog veel meer !

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Om de toegankelijkheid van het appartement op de eerste verdieping te verbeteren hebben we een prachtige trap gebouwd.Gasten kunnen nu vanaf het balkon zo hun eigen terras bereiken. Een hele klus, maar zeker de moeite waard.

de nieuwe trap

de nieuwe trap

Ook op de zomerboerderij Nordstølen zijn we bezig geweest:                                                             de hut Silkeros is opnieuw Ingericht en verfraaid.                                                                           Vanuit de sæter kun je fantastische bergwandelingen maken in het nationaalpark Reinheimen     Waar wilde rendieren leven, elanden, veelvraten en zelfs wolven.                                                  Maar je kunt er natuurlijk ook helemaal tot rust komen: even géén computer, televisie, file of lawaai, nee gewoon effekappe ! 

kamer

kamer

Om alles voor de gasten zo prettig mogelijk te maken moet er ook nu nog stevig gewerkt worden. Een lijstje: buitentrap schuren en verven, lekke brandstofleiding van de trekker repareren, garage schilderen, grasmaaien, informatiebord maken, boekingssites bijhouden, schotelantenne uitrichten, kompostbak maken…………………….kortom, het is maar goed dat het hier 23 uur per dag licht is !

alle info bij de deur

alle info bij de deur

Geef een reactie