Seizoen 2019

De herfst is aangebroken met schitterende kleuren en af en toe al nachtvorst. Tijd om achterom te zien naar een fijn seizoen!

Veel gasten, sommige voor de derde, vierde keer, uit alle windstreken en allemaal tevreden. De recenties in de gastenboeken en op internet spreken boekdelen. Het was een warme zomer, gelukkig minder droog dan de vorige, waardoor de natuur zich van haar mooiste kant liet zien.

Veel gasten maakten hun eigen mini-safari waarbij opvallend veel elanden, edelherten, reeen en rendieren werden gespot!

Ook de forelvisserij verliep prima, er zijn heel wat forellen gevangen en gegeten. Nordy heeft weer vele vriendjes en vriendinnetjes gemaakt, hij heeft ontelbare ballen opgehaald, zoveel dat hij er op het laatst bijna genoeg van had….

De winter was vanaf nieuwjaar sneeuwrijk, nu en dan een flinke sneeuwstorm en tussendoor veel heerlijk winterweer.

Het kouderecord van 2018  (-39˚C) hebben we niet gehaald maar het was best wel fris! Onze wintergasten vermaakten zich op ski’s of langlaufers en genoten van een “echte ouderwetse” winter waarbij het in de lange avonden bij een heerlijk houtvuur heerlijk uitrusten was..