Winter op Breigutu gård

Het is januari. Terwijl in Nederland de wegen door ijzel dagenlang onbegaanbaar zijn, gaat alles hier zelfs bij min dertig graden gewoon door. Treinen rijden op tijd, het verkeer past zich aan. Natuurlijk zijn we er hier ook veel beter op voorbereid: sneeuwschuivers, strooiwagens, motorwarmers, spijkerbanden, sneeuwkettingen, alles zorgt ervoor dat het leven door kan gaan. De lage temperatuur zorgt ook voor vermaak! Bij min 30 kokend water de lucht ingooien levert een plaatselijk sneeuwbuitje op, we zijn bezig geweest zeepbellen te laten bevriezen (helaas mislukt) en het is binnen bij de houtkachel zo lekker als je weet dat de wereld rond de boerderij stijf en verstild is…

Nordy heeft geen last van de kou, hij dartelt in de sneeuw rond en vermaakt zich kostelijk. Ook draagt hij z’n steentje bij aan het winterwerk op het erf: hij heeft geleerd om met de slee brandhout uit de schuur naar huis te transporteren! Het filmpje wat we hiervan gemaakt hebben is inmiddels op facebook al meer dan 1700 keer bekeken!

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de wederwaardigheden hier, volg ons dan ook op facebook!

Er komen al veel boekingen en info-aanvragen binnen voor het komende seizoen. Het belooft weer een gezellige zomer te worden met gasten van over de hele wereld! Wil je daar ook bij zijn? bekijk dan de mogelijkheden op deze site en wacht niet te lang met boeken!

Tot horens, dus!

naam als afbeeldingjpeg