Zomerseizoen 2016

Het was een vliegende start voor het zomerseizoen 2016,                                                                  de eerste bezoekers kwamen al in april!

De eerste gasten op de sæter Nordstølen konden nog geen gebruik maken van de nieuwe douche en het biologische toilet, door de vele sneeuw van de afgelopen winter kon de bouw pas laat beginnen…

De speciaal aangereisde bouwers Henk en Albert konden zich gelukkig nuttig maken met  het zware werk met de nieuwe hytte Matsros.

Op de sæter kwam, met hulp van schoonzoon Coen, alles toch nog op tijd voorelkaar.

 

En de gasten bleven komen, de hele zomer lang.

Een prachtige verzameling leuke en blije mensen uit alle streken van de wereld.

Er werden lange en korte dagtochten gemaakt, kampvuren gestookt, er werd gewandeld, gevist, geluierd en genoten. Precies zoals we het graag zien!

Opvallend deze zomer was het vele wild wat gespot werd: bevers, kraanvogels, zeearenden, elanden, rendieren (zelfs vanuit Gårdsros!), muskusossen, enz.

Hoogtepunt voor ons was het bezoek van alle kinderen en kleinkinderen in augustus. Full house, zelfs zó vol dat pake en beppe in de caravan moesten overnachten…..

Toen de rust weer een beetje terugkeerde was er weer tijd om verder te gaan met de verbouw van Matsros en het onderhoud van Silkeros, Zegerros en de grote schuur op de sæter.

Vele liters verf zorgden er voor dat alles er ook van buiten weer prachtig bij staat.

 

We kijken terug op een heerlijke zomer en verheugen ons op een even heerlijke winter……